Välkommen!

till butiken med sängkläder av ull för skön och hälsosam sömn

Fler och fler upptäcker det sköna i att sova i en ullbädd.

Vilka sängkläder vi väljer att sova i spelar större roll än vi kanske anar. Ullsängkläder är, så långt det är möjligt, tillverkade av naturmaterial, vilket är bra både för dig och för naturen, men framförallt fungerar ullsängkläder på ett naturligt sätt. På det hela taget är detta den stora hemligheten bakom varför den som sover i ullsängkläder sover så bra. 

Alla har vi väl legat i sängkläder som rullat ihop sig, som antingen varit för varma eller för kalla, täcket åker av och på och snabbare än vi kunnat se det ske så har vi hamnat i en negativ sömncykel som påverkar hela vår livssituation. En ullbädd andas naturligt, därför upplevs den behaglig året om. En ullmadrass med ulltäcke och ullkudde ger högre sovkomfort. Detta av en mängd anledningar.

Hälsan är kanske den viktigaste aspekten när det gäller ull då materialet såväl förebygger som lindrar vid exempelvis värk- och ledbesvär, blodcirkulationen ökar, likväl som kramper och krypningar ofta försvinner. Detta är sådant som många kunder med fibromyalgi och reumatiska besvär ofta vittnar om. Ullsängkläder ventilerar naturligt, den fukt som materialet tar upp försvinner snabbt automatiskt. Detta har visat sig hjälpa bland annat många astmatiker och allergiker, eftersom bland annat kvalster inte uppskattar ull. Lämna sängen obäddad en stund varje morgon.  För rengöring är vädring fullt tillräckliga då lanolinet lanolinet (ullfett) stöter bort smutsen.

Sova är det viktigaste du gör i livet.
Du gör det av ett enda skäl – Bygga upp förutsättningar att för orka vara vaken dagen efter! Att varje kväll krypa ner i en ullbädd är något man längtar efter när man en gång prövat. Att varje morgon vakna pigg och redo för en ny spännande dag, behöver inte längre bara vara en dröm. Ullsängkläder är din biljett till en ny och skönare sovupplevelse.

RYGGVÄRMARE
320 SEK
SOVSÄCKS-PAKET
4 905 SEK3 925 SEK
SOVSÄCKSTÄCKE
3 550 SEK
WOOLSAN Ullshampo
185 SEK